Carnea de curcan

Carnea de curcan
AJUTA: sistemul imunitar, inima si circulatia, sistemul reproducator.
ENERGIE / portie standard: 319 kcal
Bogata in proteine, fier si zinc.
Buna in caz de convalescenta, anemie si pentru intarirea rezistentei corpului.
Benefica in cazul sindromului premenstrual si pentru femeile insarcinate (doar carnea organica).
Se recomanda sa se consume la gratar sau la cuptor, calda sau rece.


Spre deosebire de alte tipuri de carne de pasare, carnea de curcan are un continut de grasimi extrem de redus, continand doar 2,7 g/100 . Este bogata in proteine si ofera fier usor de absorbit si zinc. Cantitatea redusa de grasimi face ca aceasta carne sa para uscata si insipida. In general, cu cat este mai mare pasarea, cu atat carnea sa este mai aromata. Aveti voie chiar sa gustati putina piele ca un deliciu crocant.

ALIMENTE MINUNE

Toate tipurile de carne de pasare se pot folosi in supe, insa este important sa eliminati cat mai multe grasime. Aceasta carne este buna pentru invalizi, pentru persoanele cu o imunitate scazuta, care sufera de oboseala cronica sau de probleme sexuale.

email

Lasă un răspuns