Scapa de carii pe cale naturala

Lumea incepe lent trezirea la faptul că, atunci când va da organismului ceea ce are nevoie, se poate vindeca de boli si lucruri pe care le considera anterior imposibile. Un bun exemplu de ceea ce este adesea considerat ca o problemă de sănătate incurabilă este a cariilor dentare, dar ample cercetari sunt acum din ce în ce mai mult făcute publice cu privire la adevărata natură a cariilor dentare și la faptul că există remedii dovedite că acestea se pot remedia.

Mincinuile legate de cariile dentare

În conformitate cu American Dental Association, motivul pentru care avem carii dentare este după cum urmează:

Cariile dentare apar atunci cand alimentele care contin carbohidrati (zaharuri si amidon), cum ar fi laptele, stafidele, prajituri sau bomboane sunt frecvent lăsate pe dinti si nu sunt indepartate. Bacteriile care trăiesc în gură prospera pe aceste alimente, prin urmare acestea produc acizi. Dupa o perioadă de timp, acesti acizi distrug smaltul dintilor, ducand la aparitia cariilor dentare. ”

Există câteva probleme cu această teorie, inclusiv:

– Grupuri de oameni indigeni care au avut carbohidrati fermentabili lipiti pe dinti lor tot timpul si nu se perie sau folosesc ata dentara au fost în mare parte lipsiti complet de carii dentare.
– Bacteriile nu consuma zahărul prelucrat sau făina din cauza lipsei de nutrienti in ele.
– Alimente pe care bacteriile le place să mănânce, cum ar fi lapte, legume, carne, pește și fructe, nu sunt de obicei implicațe dorect in provocarea cariilor dentare.

Deci, dacă explicația modernă a cariilor dentare nu este exactă, care este de fapt cauza a cariilor dentare?

Ce cauzează de fapt cariile dentare

Cariile dentare, cercetate de Dr. Weston Price și a altor pionieri dentari, se rezumă la trei factori:

– Insuficienta mineralelor in dieta.
– Insuficienta vitaminelor liposolubile (A, D, E, si K) in dieta.
– Substantele nutritive nu sunt ușor disponibile organismului, și sistemul intestinal nu le absoarbe în mod corespunzător. Prezența acidului fitic(Acid continut in unele cereale care interfera absorbtia calciului, prin formarea fitatilor de calciu.) influențează în mare măsură acest factor.

După o perioadă de timp, în cazul în care dieta ta nu are vitamine si minerale din cauza unei diete săracă și / sau conține un nivel ridicat de fitați (din cereale, seminte, nuci si legume), chimia sângelui și raportul dintre calciu și fosfor duce la un dezechilibru, ceea ce inseamna ca mineralele necesare sunt extrase de pe oase, cauzând dinti slabiti și pierderea de masă osoasă.

Deci, ceea ce stim de mult tim, ca zaharul provoacă carii dentare este adevărat, dar doar ca un rezultat al acestuia care epuizează stratul de substante nutritive din organism, deoarece bacteriile nu-l mănânca, acst lucru provocand acid, care distruge dintii si provoaca carii.

Căile de atac care pot vindeca cariile prin alimentatie.

În scopul de a restabili raportul dintre calciu și fosfor în sânge, și pentru a permite mineralelor sa adere la dintii nostrii, nu este suficient doar sa evitam prea multe alimente dulci sau prelucrate. Noi trebuie să mănâncam, de asemenea, alimente ce duc la o consolidare a sănătății, care conțin cantități mari de minerale si vitamine si care vor construi o structură sticloasă si dura a dintelui.

Alimente pe care trebuie sa ne axăm:

– Ulei de nucă de cocos, lapte organic, derivate din alimentatia cu iarba (în special unt), carne de la animale hrănite cu iarbă, fructe de mare și ciorbe din oase.
– Legume organice fierte (supele din oase cu legume sunt ideale).
– Carnuri provenite din organe, cum ar fi ficatul.

Limitarea de la a consuma alimente care sunt bogate in acid fitic, cum ar fi cerealele, fasolea, nucile și semințe, precum și limitarea consumului de alimente procesate pline de făină prelucrată și zaharuri, care tulbură echilibrul de zahăr din sânge.Suplimentele de luat in considerare sunt:

– Ulei de ficat de cod fermentat – foarte bogat în vitaminele liposolubile A, D și K.
– Magneziu – necesar in absorbita calciului și fosforului în mod eficient.
– Gelatină – dacă nu aveți timp pentru a face supa de oase, aceasta este o alternativă bună și este foarte bun gingiilor si digestiei.

Tot pentru sanatatea dentara recomandam sa folositi o periuta de dinti electrica, disponibila acum la preturi mici, plecand de la 89 LEI, o periuta cu 7600 de rotatii pe minut si cu baterie reincarcabile, baterie ce tine 5 zile pana la o noua reincarcare.

email

Lasă un răspuns